$messages = array( 'Ти направи услуга. Но, за жал, те уби', 'Те спаси!', 'Размисли дека тоа што ти се случи е за доброто на светот' 'Преживеа, за разлика од пола суперхерои' ); echo $messages[rand(0, count($messages) - 1)];